Van 12 t/m 19 april 2020 exposeren we weer op de Antiek-, kunst- en designbeurs Art Breda. ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, exclusieve juwelen, zilverwerk en nog veel meer. Topstukken in een aantrekkelijke ambiance.

 

DE INSPIRERENDE BEURS VOOR KUNST, ANTIEK EN DESIGN IN HET ZUIDEN VAN NEDERLAND.

Geniet van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance.
Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

Ga hier naar de website van Art Breda Wilt u kaarten voor ART BREDA? U kunt ze hier bestellen.